fbpx

Mediteren, Pranayama en Nidra yoga?

Wil je leren mediteren? of Pranayama (yogi ademwerk) en Nidra yoga. Heb je altijd al een keer de stilte willen opzoeken en wil je ontdekken wat het is om te gewoon te mogen zijn. Kies dan voor 1 van onze online lessen. De ochtend lessen kan je hier vinden en de avond lessen staan hier.

Meditatie brengt je terug naar het centrum van wat je bent. Tijdens deze lessen kun je ervaren wat meditatie en ademwerk is en door oefening kan een diepe rust van je meester maken. Wellicht heb je deze rust eerder ervaren toen je klein was of bij een zonsondergang of opgang.

Meditatie helpt je om structuur te brengen in de chaos van gedachten. Het helpt je om beter te kunnen concentreren.

Je aandacht gaat zo vaak naar buiten, zorgen voor onze vrienden, partner, ouders en werk. Wanneer is het voor het laatst geweest dat je aandacht hebt gegeven aan jezelf?

Zien wat echt nodig is, wat gezien wil worden maar niet gezien wordt. Waarbij je jezelf continue voorbij loopt.

Als je erover nadenkt is het raar, dat je vaak niet dezelfde aandacht geeft aan jezelf, als aan alle andere waar je een relatie mee onderhouden.

De volgende lessen:  meditatie, Nidrayoga en pranyama dagen zijn allemaal live online klassen: klik hier voor ochtend lessen.

of hier voor de avond lessen: hier

delingen
WhatsApp WhatsApp us