fbpx

Meditation made simple

One-day stilte meditatie retraite, 19 december. Dag van stilte Je kan in de studio (Amsterdam) of online meedoen.  

Alles wat je moet weten

Ervaar de kracht van samen mediteren.  One-day stilte meditatie retraite van 10:00 - 17.00.  Zondag 19 december 2021, in Amsterdam, op loopafstand van het Amstelstation. De ruimte heeft vloerverwarming. Je hebt geen ervaring nodig. Je kan op een kussen of stoel zitten. En er zijn ook pauzes om je benen te strekken. En je kan vragen stellen en ervaringen delen. De kosten zijn 60 euro p/p  

Wat levert het op?

* Tijd echt even voor jezelf

* Alle verplichtingen en gewoontes achter je te laten.

* Te voelen wat echt belangrijk voor je is.

 

* Diep te ontspannen en je energie weer op te laden

Leef en ontspan

* Een dagje zonder je telefoon.  * Verdieping in je meditatie in beoefening. * Laat spanning los en kom dichter bij jezelf.  * Yoga Nidra (liggende geleide ontspannings meditatie)    

Lunch en wat nog meer?

* gratis thee, water, eventueel koffie de hele dag

  • * snacks/fruit
  • * je lunch breng je zelf mee

 

 

Globaal programma

  Aankomst vanaf 9:45 uur Introductie om 10:15 uur Verschillende ronde van (korte) meditaties en pauzes Lunch en Pauze in stilte 13:00 tot 14:30 Meditatie en Yoga Nidra 16:30 - 17:00 delen 17:00 naar huis   (je hoeft niet de hele tijd te zitten)    

De prijs

  De prijs is 60 euro p/p   Deze one-day retreat is inclusief thee/water/fruit      Aanmelden: via een email naar dhyan@stiltweekend.com of via de knop aan het einde van deze page.      

Dhyan Meinoud

Dhyan Meinoud heeft meer dan 18 jaar ervaring in meditatie. Hij beoefende meditatie in vele (solo) stilteretraites van kort tot zeer lang. Hij vindt het heerlijk om meditatie met veel mensen te delen, zodat ze ook vrede en stilte in zichzelf kunnen ervaren.

Leef je beste leven

Leef een leven in lijn met je hart ❤️  en gelijktijdig neem je ook je verantwoordelijkheid.  We willen allemaal een zinvol en gelukkig leven leiden. Leer hoe je je beste leven kunt leiden: pas deze praktische meditatietips toe die je leert tijdens deze retraite. Transformeer je leven nu.  

Gun jezelf een dag in stilte en boek nu

Schenk je zelf een 1-dag meditatie retraite en beleef je meer rust, zelfvertrouwen en ontspanning in je leven. Boek voor 18  december 2021
Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar: dhyan@stilteweekend.com of stuur mij een bericht met de WhatsApp in de rechter benedenhoek.       
Naast de dag retraites geef ik ook online ochtend meditaties via zoom. Dit is een goede manier om dagelijks te mediteren.   Op 6 December 2021 en 6 Januari 2022 start de volgende 14/21 dagen online zoom ochtend meditatie cursus kijk hier voor meer info      Wil je op de hoogte blijven van de volgende meditatiecursus? Schrijf je dan in via de popup.  
Copyright © stilteweekend.com
WhatsApp WhatsApp us