fbpx

Dhyan Meinoud

meditator, coach, breathwork, teacher

Mijn naam is Dhyan Meinoud Rijnen ik geef les in Meditatie, Pranayama/ ademwerk en yoga Nidra. 

Ik heb meer dan twee decennia ervaring in meditatie. En heb meditatie beoefend in tientallen retraites in Azië, Europa, Guatemala en Mexico.

 

Ik geeft les vanuit stilte zodat je een directe beleving van meditatie krijgt. En ik kan je helpen om ontspannen in het "hier" en "nu" te zijn. Zodat je leven weer in balans is, gevoel van innerlijke vrede en vreugde heeft.  

 

En verder hou ik van goede losse thee en koffie. Ik heb een Aeropress om heerlijke koffie te maken. Ik ben graag buiten en wandel-, en fietsvakantie met tent. In de afgelopen jaren en in heel veel weekendjes heb ik een rondje Nederland gewandeld.  En een weetje ik ben ooit met het Openbaar Vervoer van Amsterdam naar India gereisd.

Je kracht is, op een eenvoudige manier, cursisten laten verbinden met innerlijke stilte. Ik vind je begeleiding ontspannen en warm. De groepsenergie en daarnaast vaste dagelijkse structuur zijn ondersteunend. Altijd een mooi begin van de dag! Wat ik van jouw cursussen meeneem is dat ik dagelijks zelf mediteer. Namasté!

Indra BoseIndra BoseYoga docent en Organisator Yoga Festival Terschelling
WhatsApp WhatsApp us