fbpx

Mediteren met Dhyan

Word wakker met dagelijkse live geleide ochtend Meditaties voor dat je naar je werk gaat. En begin je dag ontspannend.

Bevrijd jezelf van de automatische piloot en herontdek jezelf met dagelijkse ochtend meditaties

Leven op de automatische piloot kan je het gevoel geven afwezig te zijn, waardoor je de verbinding met jezelf, je kinderen en je partner verliest.

Het is een pijnlijke ervaring die je ongelukkig en ontevreden kan laten voelen, maar je weet misschien niet precies waarom je je zo voelt.

Mentale drukte, burn-out, angst en negatieve gedachten kunnen vaker voorkomen, en je kunt het gevoel hebben dat het leven aan je voorbijgaat zonder bewustzijn.

Het begrijpen van jezelf, je behoeften, grenzen en waarden kan moeilijk zijn, en je kunt vaak je grenzen overschrijden, wat pijn veroorzaakt voor jezelf en degenen van wie je houdt.

Als dit bekend klinkt, maak je geen zorgen.

Dagelijkse meditatie kan je helpen om los te komen van de automatische piloot en een diepere verbinding met jezelf te maken.

Het kan je de energie en helderheid geven die je nodig hebt om weer leuke dingen te doen met je partner en kinderen.

Dus, neem controle over je gedachten en emoties met dagelijkse meditatie, en begin een gelukkiger, bevredigender leven te leiden. Laat het leven niet aan je voorbijgaan.

Doe de eerste 5 ochtenden Gratis mee!

Transformeer je leven en ontdek de kracht van dagelijkse live geleide ochtend meditaties.

Dagelijkse geleide ochtend meditaties gedurende 21 dagen biedt tal van positieve resultaten, zoals:

 • Geen spanningen meer en een rustiger hoofd, waardoor je niet meer "aan" staat.
 • Je hebt meer focus en concentratie, en je bent  minder gevoelig voor afleiding.
 • Innerlijke rust, waardoor een last van je schouders valt. Je voelt je vrij.
 • Beter slapen.
 • Niet meer geprikkeld.
 • Voldoening en levenslust, en je hebt meer energie om met je kinderen te spelen.
 • Betere relaties met je partner en vrienden doordat je zelf beter begrijpt.
 • Helderheid en creativiteit.

Je kracht is, op een eenvoudige manier, cursisten laten verbinden met innerlijke stilte. En je begeleiding is ontspannen en warm. De groepsenergie en daarnaast vaste dagelijkse structuur zijn ondersteunend. Altijd een mooi begin van de dag!
Wat ik van jouw cursussen meeneem is dat ik dagelijks zelf mediteer. Namasté!

Indra BoseIndra BoseOrganisator Yoga festival Terschelling en Ademwerker

Transformeer je ochtenden en ervaar vrede en focus met live begeleiding!

Doe mee aan mijn 21-daagse ochtendmeditatiecursus voor dat je naar het werk gaat met live begeleiding via Zoom, vanaf 2 september 2024.

Bouw een solide basis voor je meditatiepraktijk en cultiveer mindfulness, helderheid van geest en algemeen welzijn.

De cursus vindt plaats in de ochtend voor je werkdag. Zodat je de resultaten van de meditatie in ochtend ervaart door de dag heen. Veel mensen herhalen deze cursus omdat het een diepe transformatie is.

Laten we samen op deze reis gaan en de positieve resultaten ervaren van de transformerende kracht van meditatie in je dagelijks leven.

Ik had het geluk Dhyan op mijn pad te vinden. Ik mediteer al vele jaren, maar alle dingen die tegenwoordig in de wereld gebeuren, maakten het me moeilijk om de gemoedsrust te vinden om terug te gaan naar mijn meditatieroutine. Ik volgde slechts vier lessen (online en in karunika-Amsterdam) met Dhyan en ik ben erg dankbaar om te zeggen dat ik de rust heb gevonden die ik nodig had om terug te gaan naar mijn meditatiepad. Dhyan is een geweldige leraar en zijn lessen zijn altijd een mooie ervaring die ik ten zeerste aanbeveel

Karen Muñoz CárdenasKaren Muñoz Cárdenas

Samen Obstakels in Meditatie Overwinnen

Weet je dat veel mensen die proberen te mediteren via een app of zelfstandig vaak na een paar dagen opgeven omdat ze het te uitdagend vinden?

Of ze maken nooit vorderingen in hun praktijk en blijven op hetzelfde niveau steken.

Als jij een van die mensen bent, ben ik hier om te helpen.

Ik heb veel deelnemers, zowel jong als oud, geholpen om echt de voordelen van meditatie te ervaren en hoe het een gevoel van helderheid en vrede in hun dagelijks leven kan brengen.

Gedurende deze 21 ochtenden voor dat je naar je werk gaat leer je volledig aanwezig te zijn en het leven ten volle te genieten.

Een jaar geleden startte ik met de dagelijkse online meditaties van Dhyan. En inmiddels een niet meer weg te denken patroon in mijn leven. Dhyan begeleidt me met zachte, maar zelfverzekerde hand op het pad van meditatie. Steeds een laagje erbij, meebewegend op mijn tempo. Maar toch als onderdeel van een groep, zo voelt het wel. 
Het dagelijks mediteren heeft een enorme impact op mijn leven. Het maakt me rustig, begripvol naar mezelf en anderen en maakt beslissingen nemen opeens vanzelfsprekend. Vanuit gevoel en weten! Ik geniet met volle teugen van iedere dag.
Dhyan is een fijne gids, die goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt. Hij put uit een rijk meditatie verleden. Hoewel ik al 10 jaar ervaring heb met meditatie, heeft het nog nooit zo'n (positieve) impact op me gehad.

Janet van ZoestJanet van Zoest

Deze meditatiecursus is uniek omdat:

 • Je persoonlijke begeleiding krijgt bij het beoefenen van meditatie.
 • Zodra de les voorbij is, heb je de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen via Zoom, WhatsApp of Facebook Messenger.
 • Je krijgt minstens één live één-op-één video gesprek om je voortgang te bespreken en eventuele obstakels die je tijdens je meditatiepraktijk tegenkomt.
 • De dagelijkse live geleide meditaties bieden realtime begeleiding om je te helpen je meditatie te verdiepen en te verbeteren.
 • We bieden begeleiding wanneer je obstakels ervaart, zodat je deze kunt overwinnen.
 • Dagelijkse live geleide meditatie, zijn een motivator en een stok achter de deur om te mediteren
 • Op basis van je 1 op 1 video gesprek ontvang je persoonlijke instructies om effectief te groeien in je meditatie en in je leven.

Dhyan heeft veel ervaring en deskundigheid om je het mediteren te leren. Met geduld en een prettige stem begeleidt hij je daarin. Heel prettig is het dat hij steeds weer nieuwe dingen je laat ervaren en uit proberen. Zo is elke dag weer een nieuwe ervaring. Fijn is het ook dat hij altijd de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader om bij hem de 3-weekse online meditatie te volgen

Esther KooimanEsther KooimanGroepsleerkracht

Word Wakker met Dagelijkse Meditaties: Flexibele Ochtendsessies voor een rustige start van je Dag!

Doe je mee en kies jouw ideale tijdslot!

Ben je op zoek naar een manier om je dag te beginnen met focus en helderheid?
Doe mee met mij voor een 21-daagse geleide ochtend meditatiecursus mbv zoom.

De cursus begint op maandag 2 september 2024 en eindigt op zondag 23 september 2024. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Van 2 tm 6 september kan je gratis meedoen zonder dat je ergens aan vast zit.

De cursus is ontworpen met jouw drukke schema in gedachten, en je kunt jouw voorkeurssessie bijwonen van maandag tot vrijdag van 6:30 tot 6:55 uur of van 7:00 tot 7:30/8:00 uur of van 8:15 tot 8:45 uur.

Op zaterdag en zondag is er slechts één tijdstip beschikbaar van 8:00 - 8:30/9:00 uur.

Alle tijden zijn in Amsterdamse tijd.

Sta op en straal en verander je dag met live geleide meditaties

 • Word wakker met dagelijkse live geleide meditaties voordat je naar je werk gaat. En begin je dag ontspannen.
 • Ontdek het verschil in jouw meditatiereis en sluit je aan bij ons programma om de veelvoorkomende valkuilen van solo- of app-gebaseerde meditaties te vermijden.
 • Tijdens onze 21-daagse cursus leer je aanwezigheid omarmen en vrijheid vinden binnenin.
 • Geniet van live Zoom-sessies met persoonlijke begeleiding, vooral wanneer je weerstand ervaart.
 • Overwin obstakels en ervaar samen meditatie succes.
 • Ervaar meditatiesucces met persoonlijke ondersteuning!

Praktisch 
Kies één van de drie ochtendsessies 

De cursus is ontworpen met jouw drukke schema in gedachten, en je kunt de sessie van jouw voorkeur bijwonen van maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 6:55 uur, of van 7:00 - 7:30/8:00 uur, of van 8:15 tot 8:45 uur. En je kan door de week heen je keuze aanpassen.

Op zaterdag en zondag is er slechts één tijdslot van 8:00 - 8:30/9:00 uur.

Alle tijden zijn in de Amsterdamse tijdzone.

De cursus is afgestemd op jouw drukke schema. Kies uit verschillende ochtendsessies op werkdagen en in het weekend

Alle sessies zijn live via Zoom en je ontvangt de Zoom-link en herinnering vooraf. Je kunt af en toe een sessie missen, en de camera is optioneel. De eerste vijf dagen zijn gratis om te proberen. Als je doorgaat, zijn de kosten 89 euro, inclusief de eerste vijf dagen.

Voor vragen of een persoonlijk consult kun je contact met mij opnemen via WhatsApp of e-mail. Begin je dag met een heldere geest!

Dhyan Meinoud

Ik ben Dhyan Meinoud en ik heb meer dan 20 jaar ervaring in meditatie. Ik heb de afgelopen jaren meditatie beoefent en doorleeft in vele (solo) stilte-retraites van kort tot 60 dagen.

 

De afgelopen 20 jaar heb ik meesters bezocht in meditatie in India, Sri Lanka, Nepal, Roemenië, Thailand en Mexico. Ik heb tientallen jaren lessen gehad in Vipassana meditatie, Kriya, Laya, Self-Inquiry en mijn huidige beoefening in Dzogchen. 

 

Daarnaast heb ik workshops gedaan in schaduwwerk in Nederland en in de Verenigde Staten.

One of the most gentle and authentic teachers out there! Dhyan is the real deal. His classes are some of the only ones I’ve found where I can truly let go. He guides you in experiencing full body and mind relaxation with absolute ease.

Yanna SegerenYanna SegerenOwner Karunika Spiritual center

"Voor het eerst sinds ik thuis ben met burn-out (bijna 2 jaar) geleden; slaap ik goed en verminderen de spanningen en ontstekingen in mijn lijf. Het is vooral waardevol om geleidelijk meer stilte en rust te vinden in mijn gedachten doorheen de dag. De begeleiding van Dhyan Meinoud is vanuit aanmoedigende vriendelijke aanwezigheid en met ruimte voor vragen nadien."

JoJoBelgië

Geweldige meditatie sessies waar ingespeeld wordt op de actualiteit en behoeften van alle deelnemers. Dhyan is daarnaast een prachtig mooi mens.

Domien de VriesDomien de VriesInterim Manager en Coach

Heel fijn om 21 dagen online mee te doen met de meditatie van Dhyan. Er is veel ruimte voor stilte en tegelijk weet Dhyan de aandacht op een prettige manier terug te brengen. Het hielp mij om dichter bij mijzelf te zijn in deze periode.

Marjan DekkerMarjan Dekker

Veel gestelde vragen

Vraag je je af hoe het werkt
Zie onze veel gestelde vragen voor antwoorden.

Waarom elke ochtend?Door het in de ochtend te mediteren ga je het nut ervaren door de dag heen. Je herkent sneller wanneer je vast zit in gedachten en dan heb je een keuze om het los te laten. Voor meer rust in je hoofd.

Moet ik een tijd kiezen?Je kan je tijd kiezen op basis van schema. De ene dag begin je om 6.30 en de andere dag om 7.00  Of je wil even uitslapen dan kan je ook komen van 8.15 - 8.45

Wat is het verschil tussen de les van 6.30 - 6.55 AM en die van 7.00 - 8.00 AM Amsterdam tijd?De meditatie van 6.30 - 6.55 is voor vroege vogels.Die niet kunnen van 7.00 - 8.00 en tocht de kracht willen ervaren van dagelijks meditatie.  De meditatie van 7.00 - 8.00 gaat dieper en we doen een paar staande oefeningen en ademhalingsoefeningen ter ondersteuning van de meditatie een rustig hoofd.

Moet ik tijdens de 1 uur meditatie de hele tijd zitten?Tijdens de meditatie van 7.00 tot 8.00 door de week en in het weekend doen we vaak een aantal staande houdingen om de benen te strekken.

Ik kan niet in het weekend, kan ik dan toch meedoen?Jazeker dan kan je ook meedoen.

Hoe laat is de meditatie in het weekend?De meditatie is op zaterdag en zondag van 8.00 - 9.00 Amsterdam tijd. Tijdens dit uur doen we ook een paar staande houdingen om de benen te strekken

Moet ik op een meditatiekussen zitten?Je mag op een stoel, bank of op een kussen zitten. Wel in een zittende houding. Als je ligt dan is de kans groot dat je slaap valt.

Ik kan alleen in het weekend en niet door de week. Kan ik dan meedoen?Neem eerst even contact op met mij dhyan@stilteweekend.com Het is afhankelijk wat je achtergrond is met meditatie.

Zijn er opnamens van de sessies?Nee er zijn geen opnames van de sessies. De kracht van deze cursus is door dagelijks te doen rust in je hoofd te ervaren. 

Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 10 of 14 dagen mee te doen?Wil je bijvoorbeeld 10 of 14 dagen meedoen. Dan kan dat in overleg. Stuur mij een berichtje via dhyan@stilteweekend.com of via whatsapp rechtsonder op de website.

Waarom 21 dagen?21 dagen helpt je om daadwerkelijk rust in je hoofd te ervaren. Wat is het je waard om continue rust in je hoofd te ervaren?

Zijn er ook stilte dagen of meditatie weekenden?Ik geef vaak middag retraites met yoga Nidra, meditatie en Ademoefeningen.
App mij of stuur mij een berichtje voor de data.

Op 9 mei - 12 mei 2024 geef ik een stilteweekend in samen werking met Gwenda van de Steene.

En ook in 2025 zijn er stilteweekends januari en eind mei

WhatsApp WhatsApp us