fbpx

Maandelijkse Zaterdagmiddag retraites

Alle retraites

Alle retraites bestaan uit ondersteunende Ademoefeningen, Staande oefeningen, Meditaties, Yoga Nidra en Stilte. De rode draad is het thema is.  Je kan pen en papier mee nemen voor aantekeningen en inzichten. 

Locatie: Karunika , Meerhuizenplein 11, Amsterdam. Karunika heeft een verwarmde vloer, er zijn dekens, yogamatjes en stoelen. Daarnaast is er thee en heet water.  De locatie is op loopafstand van het Amstel station in Amsterdam.

Tijd:  13:30 - 17:30 Inloop vanaf 13:25

Kosten 1 losse retraite is 45 euro.  Graag de retraite van te voren boeken.

Over Dhyan Meinoud:

De middag retraite wordt gegeven door Dhyan Meinoud Rijnen hij geeft meditatie, yogi ademlessen en yoga Nidra. Meditatie is zijn grootste passie en hij deelt dit graag met anderen. In tientallen korte en lange stilte retraites tot 60 dagen heeft hij meditatie sinds 2003 doorleeft. Vanuit stilte geeft hij les waardoor je een directe ervaring krijgt wat meditatie is.

8  April 2023

One with Nature - de verlichting - de bevrijding

Tijdens deze workshop met Adem technieken en Meditatie en Yoga Nidra neem ik je mee, om vanuit ontspanning te laten zien wat je werkelijke essentie is.


Waarbij je midden in het leven staat, gegrond en verbonden.

De workshop bestaat uit 3 stappen.
De basis
Adem
En de Bevrijding

Locatie en tijd zie inleiding op deze page

Middag Retraite - Verbinding met jezelf mooie opbouw, zowel in tijd als activiteit in balans met een bijzondere yoga nidra ervaring.

Pepijn SmitsPepijn Smits

Retraites in  2023

  • Zaterdagmiddag 4 Mei 2023

Juni 2023

Vrijdag 9 juni 2023 tm 11 juni 2023 een Stilte weekend met meditatie, ademtechnieken, Hatha Yoga en Yoga Nidra

Dit weekend is in samenwerking met Gwenda vanden Steene, zie ook haar website: https://www.nectaroflife.be/gwenda Yoga en Bollywood docent in Gent en omstreken.
Het weekend vind plaats in Belgiƫ, vlak over de grens met Zeeland. De plek heeft mooie kamers, maar je kan er ook komen met je tent of camper.

Meer info komt later. Ik kan je al vast op de lijst zetten en dan ben je de eerste.

WhatsApp WhatsApp us