fbpx

Maandelijkse Zaterdagmiddag retraites en workshops

Alle retraites

Alle retraites bestaan uit ondersteunende Ademoefeningen, Staande oefeningen, Meditaties, Yoga Nidra en Stilte. De rode draad is het thema is.  Je kan pen en papier mee nemen voor aantekeningen en inzichten. 

Locatie: Karunika , Meerhuizenplein 11, Amsterdam. Karunika heeft een verwarmde vloer, er zijn dekens, yogamatjes en stoelen. Daarnaast is er thee en heet water.  De locatie is op loopafstand van het Amstel station in Amsterdam.

Tijd:  13:30 - 17:30 Inloop vanaf 13:25

Kosten 1 losse retraite of workshop is 45 euro.  Graag de retraite van te voren boeken.

Over Dhyan Meinoud:

De middag retraite wordt gegeven door Dhyan Meinoud Rijnen hij geeft meditatie, yogi ademlessen en yoga Nidra. Meditatie is zijn grootste passie en hij deelt dit graag met anderen. In tientallen korte en lange stilte retraites tot 60 dagen heeft hij meditatie sinds 2003 doorleeft. Vanuit stilte geeft hij les waardoor je een directe ervaring krijgt wat meditatie is.

Ervaar Innerlijke Rust en Energie met deze Pranayama Workshop

Zaterdagmiddag 14 oktober 2023

Ontdek dan de kracht van Pranayama tijdens ons speciale evenement. Onze workshop, brengt de focus op ademhalingstechnieken die je geest tot rust brengen en je welzijn bevorderen.

Tijdens deze vier uur durende workshop wisselen we verschillende ademtechnieken af met mindfulness-oefeningen om je stress te verminderen, je lichaam te ontspannen en je geest te kalmeren. Het is tijd om niet langer "aan" te staan en jezelf de ruimte te geven voor innerlijke groei.

Na deze workshop zul je naar huis gaan met een dieper gevoel van zelfbewustzijn, innerlijke vrede, gronding en vitaliteit. Dit is jouw kans om de dagelijkse hectiek achter je te laten en jezelf te voeden.

Houd er rekening mee dat deze Pranayama-workshop niet geschikt is voor zwangere vrouwen.

Yoga Nidra Delight: Een Diepgaande Ontspanningservaring

Zaterdagmiddag 11 November 2023

Ontdek de diepe reis naar innerlijke rust tijdens onze intieme Yoga Nidra Workshop met maximaal 8 deelnemers. In deze bijzondere workshop dompelen we je onder in twee verschillende vormen van Yoga Nidra, waarbij we de kracht van ademhaling gebruiken om de ervaring te verdiepen, en meditatie als een tool om nog dieper in de wereld van Yoga Nidra te duiken.

Wat Yoga Nidra voor jou kan betekenen:

* Laat spanning en stress uit je lichaam vloeien terwijl je je overgeeft aan diepgaande ontspanningstechnieken. Voel de spanning in je spieren loslaten en ervaar een hernieuwde staat.

* Kalmeer je geest, verlicht angst en stress, en bereik een staat van diepe mentale rust. Ontdek de kracht van mindfulness en laat de dagelijkse beslommeringen achter je.

* Ervaring van Non-Dualiteit: Ontdek de grenzeloze ruimte van non-dualiteit, waarin je jezelf verbindt met het universum. Ervaar een diepgaand gevoel van eenheid en verbondenheid.

Wat je mee naar huis neemt:

Na deze workshop zul je niet alleen fysiek en mentaal ontspannen zijn, maar ook een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen ervaren. Je zult naar huis gaan met praktische tools om stress te verminderen, een gevoel van rust te cultiveren en een dieper begrip van jezelf te ontwikkelen.

Kom en sluit je aan bij onze intieme Yoga Nidra Workshop en laat je meevoeren op een reis naar innerlijke vrede en zelfontdekking. Reserveer nu je plek, want de ruimte is beperkt tot slechts 8 deelnemers om een persoonlijke en transformerende ervaring te garanderen. Samen gaan we op zoek naar de diepgaande genezing en harmonie die Yoga Nidra te bieden heeft.

Middag Retraite - Verbinding met jezelf
Weinig ervaring met meditatie maar een hele fijne en bijzondere eerste ervaring. Dhyan was heel zorgvuldig en nam echt de tijd om stil te staan bij wat iedereen nodig had.

Lotte HoesLotte Hoes

Middag Retraite - Verbinding met jezelfmooie opbouw, zowel in tijd als activiteit in balans met een bijzondere yoga nidra ervaring.
het mag nog stiller

PepijnPepijnInkoper
WhatsApp WhatsApp us