fbpx
Elke woensdagavond een GRATIS meditatie


Dhyan Meinoud Rijnen geeft meditatie, pranayama en yoga nidra. In tientallen korte en lange stilte retraites tot 60 dagen heeft hij meditatie sinds 2003 doorleeft.  Vanuit stilte geeft hij les waardoor je een directe ervaring krijgt wat meditatie is en wat je werkelijke essentie is.

Je kracht is, op een eenvoudige manier, cursisten laten verbinden met innerlijke stilte. Ik vind je begeleiding ontspannen en warm. De groepsenergie en daarnaast vaste dagelijkse structuur zijn ondersteunend. Altijd een mooi begin van de dag! Wat ik van jouw cursussen meeneem is dat ik dagelijks zelf mediteer. Namasté!

Indra BoseIndra BoseYoga docent en organisator Yoga festival Terchelling

Dhyan heeft veel ervaring en deskundigheid om je het mediteren te leren. Met geduld en een prettige stem begeleidt hij je daarin. Heel prettig is het dat hij steeds weer nieuwe dingen je laat ervaren en uit proberen. Zo is elke dag weer een nieuwe ervaring. Fijn is het ook dat hij altijd de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader om bij hem de 3-weekse online meditatie te volgen

Esther KooimanEsther KooimanGroepsleerkracht

"Voor het eerst sinds ik thuis ben met burn-out (bijna 2 jaar) geleden; slaap ik goed en verminderen de spanningen en ontstekingen in mijn lijf. Het is vooral waardevol om geleidelijk meer stilte en rust te vinden in mijn gedachten doorheen de dag. De begeleiding van Dhyan Meinoud is vanuit aanmoedigende vriendelijke aanwezigheid en met ruimte voor vragen nadien."

JoJoBelgië

Geweldige meditatie sessies waar ingespeeld wordt op de actualiteit en behoeften van alle deelnemers. Dhyan is daarnaast een prachtig mooi mens.

Domien de VriesDomien de VriesLife coach en acteur
WhatsApp WhatsApp us