fbpx

Een reis naar de stilte achter de gedachten – workshop

Een reis naar de stilte achter de gedachten

Als de bladeren vallen, heb je de neiging om dieper naar binnen te gaan. Je omhult je graag met warmte en vreugde. Op 17 oktober 2020 organiseer ik een workshop van 4 uur om je te helpen in stilte te rusten. Met meditatie, lichte pranayama en Nidra yoga. Je leert eenvoudige technieken om in jezelf te ontspannen. En om je te helpen aarden in meditatie.
We zitten niet de hele tijd stil. Er zijn een paar korte pauzes en we doen een paar staande oefeningen. We proberen zo veel mogelijk om in stilte zijn. Je kan vragen stellen middels papier en pen.

En, je krijgt ook toegang tot mijn online live lessen van 17 oktober tot en met 31 oktober 2020, zodat je verder kunt oefenen en waarbij ik je kan ondersteunen in de beoefening van meditatie/ pranayama. Je krijgt resultaat van meditatie / pranayama door het vaak te doen.


De locatie is in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation (trein). En de site heeft vloerverwarming. (Online tickets zijn ook verkrijgbaar als je niet naar Amsterdam kunt komen)


De workshop is Nederlands of Engels. Reserveer je (ook voor online) plek voor 17 oktober.

Waar en wanneer

Datum: Zaterdag 17 Oktober, Tijd: van 10:00 tot 14:00 uur

Lokatie: Amsterdam (Karunika.nl), Meerhuizenplein 11 (als je een online ticket hebt dan bij je thuis )

Ticket:

Je kan hier je plek reserveren, via de betalingslink van chiptahere

Important:

  • Breng een bloem mee naar deze workshop. Een bloem waar je blij van wordt.
  • Neem ook een waterfles mee
  • Je kunt een yogamat en meditatiekussen meenemen. Er zijn ook meditatiekussens, dekens, stoelen en yogamatten op de locatie aanwezig.
  • Reinig je handen met desinfecterende zeep voordat je binnenkomt.
  • Tijdens de workshop houden we een raam open, dus neem wat warme spullen mee, er zijn dekens aanwezig of neem deze zelf mee.
  • Let op: als u zich onwel voelt, of een van de symptomen van covid-19 vertoont, of onlangs in contact bent geweest met iemand met covid-19, of als u wacht op uw resultaten van covid-19. Blij thuis. Wanneer u zich aanmeldt voor dit evenement, krijgt je ook een zoom-link voor het evenement .
  • (Als je een gezichtsmasker, handschoenen etc. wilt gebruiken, neem deze dan gerust mee en gebruik deze, als dat je een veilig gevoel geeft. )

Ik geef ook elke dinsdagavond een combinatie van Nidra yoga, Meditatie en Pranayama.  zie also

WhatsApp WhatsApp us