fbpx
Rust in je hoofd - a peaceful mind in 21 dagen

De snelste manier om daadwerkelijke rust, ontspanning en zelfvertrouwen te ervaren.      
start 3 April 2023 - je kan de eerste 4 dagen GRATIS proberen. De lessen zijn live online via zoom.


Voel je je gestrest, vermoeid en overweldigd? Onze 21-daagse ochtendmeditatie kan je helpen rust en ontspanning te vinden. Schrijf je nu in.

Wist je dat wanneer je op de automatische piloot leeft, je niet volledig aanwezig bent in het moment en je niet bewust bent van je gedachten, emoties en acties? Hieronder een paar voorbeelden van wat er kan gebeuren als je op de automatische piloot leeft:  
 • Je kan je ontevreden en onvoldaan voelen.
 • Drukte in je hoofd (stress), burnout, angst en depressie kunnen vaker voorkomen.
 • Het leven lijkt voorbij te gaan zonder dat je het in de gaten hebt.
 • Beslissingen nemen kan lastig zijn of je kunt slechte beslissingen nemen.
 • Moeilijk om jezelf, je behoeften, grenzen en waarden te begrijpen.
  Deze negatieve gevolgen kun je gelukkig overwinnen door aandacht en focus te ontwikkelen m.b.v. dagelijkse meditaties.  Dit geeft je zelfbewustzijn, minder stress en angst, betere besluitvorming en productiviteit, meer emotionele intelligentie, betere relaties en sociale interacties, en een groter gevoel van voldoening en zin in het leven.

Heb je meditatie al een keer geprobeerd?

Heb jij moeite met weerstand, vermoeidheid, spanning, rusteloosheid of constante gedachten? Heb je geprobeerd te mediteren, maar vind je het moeilijk om je geest tot rust te brengen? Wat als we je vertellen dat meditatie je nog steeds rust en ontspanning kan brengen, zelfs met een drukke geest? Dhyan heeft 20 jaar ervaring in meditatie en kan je begeleiden om rust te vinden, zelfs te midden van de chaos. Ben je klaar om rust en ontspanning in je leven te brengen? Begin nu aan je reis met ons 21-daagse ochtend meditatie programma en ervaar de volledige voordelen van dagelijkse live geleide meditatie. Het voordeel van live is dat je ook vragen kan stellen. Juist op de momenten als je het moeilijk vindt.

Doe de eerste 4 dagen Gratis mee!

Dagelijks mediteren voor 21 dagen kan leiden tot een aantal positieve resultaten voor jou. Hier zijn enkele resultaten:
 1. Heel veel minder stress - minder druk hoofd - je staat niet meteen of continue aan.
 2. Verbetering van focus en concentratie: Dagelijkse meditatie helpt je bij het verbeteren van je focus en concentratie.  En minder gevoelig te zijn voor afleiding.
 3. Regelmatige meditatie verhoogt je zelfbewustzijn  door de aandacht te richten op het hier en nu.
 4. Dagelijkse meditatie zorgt voor beter slapen.

Hoe zou je het vinden om snel rust in je hoofd te ervaren en midden in het leven te staan?

Zou je daar iets voor over hebben?   Ik mediteer nu 20 jaar en ik weet dat je meeste uit je meditatie haalt als je dagelijks mediteert. En 1x per week mediteren levert bijna niets op.   Wil jij meer rust en ontspanning ervaren?   Toen ik 20 jaar geleden begon met mediteren was ik eigenlijk altijd zenuwachtig en gespannen en met dagelijkse meditatie is dat compleet verdwenen.   

Door dagelijks

te mediteren viel die spanning en zenuwachtigheid weg en kwam niet terug.   Ik heb veel mensen geholpen zoals jij om te ontspannen.    Wil jij ook je spanningen en vermoeidheid los laten? Wil je echt in hier en nu zijn? En werkelijk gewaar zijn? Wil je kinderen zien opgroeien? Als je continue afgeleid bent dan zie je ze niet opgroeien.   Deze cursus geeft je weer energie om met je kinderen te spelen en verbinding met ze te maken.   Door dagelijks te mediteren gaat je werk, je familie en je leven meer in een flow.   Kinderen en partners weten en voelen heel goed wanneer je in je hoofd zit. Wanneer je afwezig bent.   Wil jij weer aanwezig zijn voor je kids en partner en echt weer connectie maken?    Ik geef een maandelijkse 21 dagen meditatiecursus in de ochtend zo dat jij rust en ontspanning kan ervaren door de dag heen.   Zo dat jij een verschil kan maken voor je vrienden, je familie en voor jezelf.  

Je kracht is, op een eenvoudige manier, cursisten laten verbinden met innerlijke stilte. Ik vind je begeleiding ontspannen en warm. De groepsenergie en daarnaast vaste dagelijkse structuur zijn ondersteunend. Altijd een mooi begin van de dag! Wat ik van jouw cursussen meeneem is dat ik dagelijks zelf mediteer. Namasté!

Indra BoseIndra BoseOrganisator Yoga Festival

Bereik echte resultaten door deze 21-daagse meditatie te doen

99 % van de mensen die zelf beginnen met meditatie solo of via een app, stoppen na een paar dagen omdat ze te moeilijk vinden. Omdat ze geen resultaat krijgen. Het lukte niet, je hoofd is te druk. Je wordt onrustig. Herken je dat?  Ik heb tientallen deelnemers jong (jongste was 11 jaar)  en oud geholpen om te ervaren wat meditatie werkelijk is en hoe het je kan helpen.   Tijdens deze 21 dagen leer je om midden in het leven te staan. Om volledig vrij te zijn en te genieten van het leven vanuit ontspanning. En deze meditaties zijn via zoom met persoonlijke ondersteuning juist op de momenten als je weerstand tegenkomt. Ik kan je helpen om die weerstand te overwinnen.

Ik had het geluk Dhyan op mijn pad te vinden. Ik mediteer al vele jaren, maar alle dingen die er tegenwoordig in de wereld gebeuren, maakten het voor mij moeilijk om de gemoedsrust te vinden om terug te gaan naar mijn meditatieroutine. Ik heb slechts vier lessen gevolgd (online en in Karunika-Amsterdam) bij Dhyan en ik ben erg dankbaar om te zeggen dat ik de rust heb teruggevonden die ik nodig had om terug te gaan naar mijn meditatiepad. Dhyan is een geweldige leraar en zijn lessen zijn altijd een prachtige ervaring die ik ten zeerste aanbeveel?

Karen Muñoz CárdenasKaren Muñoz Cárdenas

Resultaten van deze meditatie

 • Je leert hoe je je gedachten en emoties kunt beheersen en een gelukkiger, gezonder en meer ontwaakt leven kunt leiden.
 • Diepe ontspanning zodat je weer de stilte in jezelf voelt en weer helemaal geïnspireerd bent.
 • Je leert hoe je gecentreerd en gefocust kunt blijven, zelfs in de meest uitdagende delen van je leven.
 • Meditatie helpt je om los te komen van alle chaos om je heen.
 • Door de dag heen herken je steeds vaker en sneller wanneer je in je gedachten zit en vervolgens heb je nu de keuze om als het ware uit je hoofd te stappen.
 • Verlaagt hoge bloeddruk a.g.v. spanningen (stress)
 • Meditatie helpt je rust te vinden, maar helpt je ook vreugde te vinden op de donkerste plekken.
 • Deze 21 dagen meditatie helpen je om weer dagelijks mediteren onderdeel te maken van je leven.
 • Je bent in staat om echt te focussen op het moment in plaats van verloren te zijn en je zorgen te maken over je gedachten of wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren.

Dhyan heeft veel ervaring en deskundigheid om je het mediteren te leren. Met geduld en een prettige stem begeleidt hij je daarin. Heel prettig is het dat hij steeds weer nieuwe dingen je laat ervaren en uit proberen. Zo is elke dag weer een nieuwe ervaring. Fijn is het ook dat hij altijd de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Het is zeker een aanrader om bij hem de 3-weekse online meditatie te volgen.

Eshter KooimanEshter KooimanGroepsleerkracht

Deze meditatiecursus is uniek omdat

 • Je  persoonlijke begeleiding krijgt bij het beoefenen van meditatie
 • Na de les kan je vragen stellen via zoom / via whatsapp of via messenger in facebook. En mocht het nodig zijn dan kunnen we ook face-timen
 • Het is een dagelijkse live meditatie geleide meditatie. Waarbij je aanwijzingen krijgt in het moment. Zodat je steeds dieper kan gaan in je meditatie
 • Je krijgt juist ook begeleiding als je tegen obstakels loopt tijdens de meditatie. Zodat je voorbij de obstakels kan gaan. 
 • Dagelijkse live geleide meditatie, een stok achter de deur om te mediteren
Praktisch

Start Maandag 3 April 2023    Van maandag tm vrijdag geef ik elke dag 3 ochtendsessies, en je bent vrij om te kiezen welke tijd je wilt bijwonen. Dus bv op maandag van 6:30 - 6:55 en de rest van de week van 8:15 - 8:45.   sessie 1: Maandag - vrijdag 6.30 - 6.55 of sessie 2:Maandag - vrijdag 7.00 - 8.00 (halverwege doen we een paar staande oefeningen) of  sessie 3:Maandag - vrijdag 8.15 -  8.45   Op zaterdag en zondag geef ik 1 ochtendsessie   Meditatie van 8.00 - 9.00 AM met staande oefeningen.     De cursus is live-streamed via ZOOM.  Een paar dagen voor het begin van de cursus krijg je nogmaals de zoomlink en een herinnering. EN je kan ook wel eens een ochtend of een weekend missen. Voor beginners en gevorderden. De camera mag aan of uit.    Je kan de eerste 4 dagen Gratis meedoen om uit te proberen, als je langer dan 4 dagen wilt meedoen dan zijn de kosten 89 euro.   Wil je eerst persoonlijk contact hebben voordat je het boekt? Je kan mij bereiken via whatsapp (via de button rechtsonder) of via de mail dhyan@stilteweekend.com    
"Voor het eerst sinds ik thuis ben met burn-out (bijna 2 jaar) geleden; slaap ik goed en verminderen de spanningen en ontstekingen in mijn lijf. Het is vooral waardevol om geleidelijk meer stilte en rust te vinden in mijn gedachten doorheen de dag. De begeleiding van Dhyan Meinoud is vanuit aanmoedigende vriendelijke aanwezigheid en met ruimte voor vragen nadien."
JoJoBelgië


Dhyan Meinoud

Ik ben Dhyan Meinoud en ik heb meer dan 20 jaar ervaring in meditatie. Ik heb de afgelopen jaren meditatie beoefent en doorleeft in vele (solo) stilte-retraites van kort tot 60 dagen.   De afgelopen 20 jaar heb ik meesters bezocht in meditatie in India, Sri Lanka, Nepal, Roemenië, Thailand en Mexico. Ik heb tientallen jaren lessen gehad in Vipassana meditatie, Kriya, Laya, Self-Inquiry en mijn huidige beoefening in Dzogchen.    Daarnaast heb ik workshops gedaan in schaduwwerk in Nederland en in de Verenigde Staten.
Geweldige meditatie sessies waar ingespeeld wordt op de actualiteit en behoeften van alle deelnemers. Dhyan is daarnaast een prachtig mooi mens.
Domien de VriesDomien de VriesInterim Manager
Heel fijn om 21 dagen online mee te doen met de meditatie van Dhyan. Is er veel ruimte voor stilte en tegelijk weet Dhyan de aandacht op een prettige manier terug te brengen. Het hielp mij om dichter bij mijzelf te zijn in deze periode. Marjan
MarjanMarjan
One of the most gentle and authentic teachers out there! Dhyan is the real deal. His classes are some of the only ones I’ve found where I can truly let go. He guides you in experiencing full body and mind relaxation with absolute ease.
Yanna SeegerenYanna SeegerenOwner Karunika Spiritual Center


 • 4 dagen gratis uitproberen van 3 April tm 6 April 2023
 • 21 dagen  - 89 Euro van 3 April tm 23 April 2023
 • Live via zoom, met realtime aanwijzingen om je zo goed mogelijk te helpen.  
 • Je kan live vragen stellen over je meditatie aan de leraar Dhyan Meinoud

Wil je met meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen in het leven staan?

Maandelijkse meditatiecursus waarbij je leert om vanuit rust en ontspanning je leven vormgeeft. Start vanaf 3 April 2023.  Ervaar wat meditatie voor je kan betekenen.   
Wil je op de hoogte geworden van mijn volgende meditaties en retraites. Klik dan hier
  Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar: dhyan@stilteweekend.com of stuur mij een bericht met de WhatsApp in de rechter benedenhoek.   Hieronder staan de veelgestelde vragen:    

Veel gestelde vragen

Vraag je je af hoe het werkt

Zie onze veel gestelde vragen voor antwoorden.

Waarom elke ochtend? Door het in de ochtend te doen ga je het nut ervaren door de dag heen. Je herkent sneller wanneer je vast zit in gedachten en dan heb je een keuze om het los te laten. Voor meer rust in je hoofd.

Moet ik een tijd kiezen? Geef van te voren even door waar normaal je voorkeur bij ligt. Het belangrijkste is dat je elke dag oefent. Dus als je dag niet kan van 7.00 tot 8.00 maar je kan wel om 6.30 dan is prima! Of je wil even uitslapen dan kan je ook komen van 8.15 - 8.45

Wat is het verschil tussen de les van 6.30 - 6.55 AM en die van 7.00 - 8.00 AM Amsterdam tijd? De meditatie van 6.30 - 6.55 is voor vroege vogels. Die niet kunnen van 7.00 - 8.00 en tocht de kracht willen ervaren van dagelijks meditatie.  De meditatie van 7.00 - 8.00 gaat dieper en we doen een paar staande oefeningen en ademhalingsoefeningen ter ondersteuning van de meditatie een rustig hoofd.

Moet ik tijdens de 1 uur meditatie de hele tijd zitten? Tijdens de meditatie van 7.00 tot 8.00 door de week en in het weekend doen we een aantal staande houdingen om de benen te strekken. 

Ik kan niet in het weekend, kan ik dan toch meedoen? Jazeker dan kan je ook meedoen.

Hoe laat is de meditatie in het weekend? De meditatie is op zaterdag en zondag van 8.00 - 9.00 Amsterdam tijd. Tijdens dit uur doen we ook een paar staande houdingen om de benen te strekken

Moet ik op een kussen zitten? Je mag op een stoel, bank of op een kussen zitten. Wel in een zittende houding. Als je ligt dan is de kans groot dat je slaap valt.

Ik kan alleen in het weekend en niet door de week. Kan ik dan meedoen? Neem eerst even contact op met mij dhyan@stilteweekend.com Het is afhankelijk wat je achtergrond is met meditatie.

Zijn er opnamens van de sessies? Nee er zijn geen opnames van de sessies. De kracht van deze cursus is door dagelijks te doen rust in je hoofd te ervaren. 

Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 10 of 14 dagen mee te doen? Wil je bijvoorbeeld 10 of 14 dagen meedoen. Dan kan dat in overleg. Stuur mij een berichtje via dhyan@stilteweekend.com of via whatsapp rechtsonder op de website.

Waarom 21 dagen? 21 dagen helpt je om daadwerkelijk rust in je hoofd te ervaren. Wat is het je waard om continue rust in je hoofd te ervaren? In augustus is het i.v.m. vakantie 14 dagen.

Zijn er ook stilte dagen of meditatie weekenden? Ik geef maandelijkse middag retraites met yoga Nidra, meditatie en Ademoefeningen. App mij of stuur mij een berichtje voor de data. Op 9 mei geef ik een stilteweekend in samen werking met Gwenda van de Steene.Copyright © stilteweekend.com Privacy beleid
WhatsApp WhatsApp us